σύστημα online κρατήσεων

Minirez is a cloud-based reservation system which provides real-time bookings for hotels, dynamic Tour, Gulet, Caravan, Charter Flight, Transfer services.

Mini Σύστημα πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε στον ιστότοπό σας, να πληρωθείτε μέσω συνδέσμου. Το mini είναι απλό, απρόσκοπτο και ασφαλές.

Online Hotel Check-IN

100% Συμβατό με κινητό - Επιτρέψτε στους επισκέπτες σας να λαμβάνουν το Check IN από οπουδήποτε με το Διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν μια εφαρμογή

2020

Γιατί Minires?

Το Minires όχι μόνο θα αυξήσει τις ευκαιρίες συνεργασίας των ξενοδοχείων και των ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και θα προσφέρει ολοκαίνουργιες υπηρεσίες στους επισκέπτες.
Πρακτορείο
Πόλη
Ξενοδοχεία
1

Δημιουργήστε τη μηχανή κράτησης για ξενοδοχεία

Παγκόσμιο σύστημα διανομής B2C Το Minires είναι ένα cloud-based σύστημα κρατήσεων που παρέχει κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο για ξενοδοχεία, δυναμικά πακέτα περιηγήσεων και υπηρεσίες μεταφοράς.

Λειτουργεί με τεχνολογία SMS 3D πληρωμών, Η Minires προσφέρει στους οικιακούς χρήστες να πληρώσετε άτοκους 12 δόσεις καθώς και επιτόκιο πληρωμής σε πολλαπλά νομίσματα για διεθνείς συναλλαγές Τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν εύκολα να εμπλουτίσουν το χαρτοφυλάκιό τους προσθέτοντας τα ξενοδοχεία, περιηγήσεις και υπηρεσίες μεταφοράς που είναι εγγεγραμμένες στο σύστημα Minires.

Επιπλέον, οι Minires επιτρέπουν στα πρακτορεία να πωλούν τα προϊόντα τους από τον ιστότοπό τους (www.yourdomain.com) σε άτομα σε μοντέλο B2C.

Τα πρακτορεία που έχουν εγγραφεί στο σύστημα Minires μπορούν επίσης να προσθέσουν τα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες τους στο χαρτοφυλάκιο άλλων πρακτορείων που θα επιτρέψουν με το μοντέλο B2C Τα ξενοδοχεία που ασχολούνται με το Minires Booking Engine μπορούν να ενημερώσουν το δωμάτιό τους και να ορίσουν ελεύθερα νέες τιμές, καθώς και τη δημιουργία δυναμικών πακέτων όπως το Transfer Hotel Tours.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Minires είναι η υπηρεσία check-in cloud base που επιτρέπει στους επισκέπτες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία check-in πριν από την άφιξή τους στο ξενοδοχείο.Δημιουργήστε τον ιστότοπο ταξιδιού σας

AdviceAl

Σχεδιάστε τον επαγγελματικό σας ιστότοπο με το Minires! Προσθέτει το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες περιήγησης, μεταφοράς που διατίθενται στο σύστημα στο χαρτοφυλάκιο ταξιδιωτικών πρακτόρων που είναι εγγεγραμμένοι στο Minires και προσφέρει το «www.yourdomain.com» στον ιστότοπό του με τεχνολογία τρισδιάστατων πληρωμών με B2C σε πραγματικό χρόνο, στο εξωτερικό με $ € σε ξένο νόμισμα. προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής.

2

Σχέδια ξενοδοχείων και πρακτορείων

Τα σχέδιά μας είναι οικονομικά και κατάλληλα για κάθε μέγεθος επιχείρησης. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. *Υπηρεσία; Όλες οι υπηρεσίες που προστίθενται στο σύστημα, όπως Gulet-Yacht, Caravan, Camping, Tour, Transfer, Charter Aircraft κ.λπ.

Hotel Pro

FREE
 • Add 1 + More Hotels
 • Booking Engine
 • Online Hotel CheckIN
 • Payment System
 • Sub Agency Network

Acente Pro

FREE
 • Add 1 + More Hotels B2B or B2C
 • Add 1 + More Service B2B or B2C
 • Booking Engine
 • Sub Agency Network
 • Payment System

Business

500/ Setup fee
 • B2C Travel Website
 • Add 1 + More Hotels B2B or B2C
 • Add 1 + More Service B2B or B2C
 • Booking Engine
 • Sub Agency Network
 • Payment System
codecloud_done

AI Price scoring | Channel Management | Virtual Pos Integration

We Start Channel Management Integration! Based on 120 criteria, we will score the most accurate price for you. In addition, our integration with 5 banks has been completed. hotels and travel agencies can receive payments by sms from their guests using the minipay payment system.
2020

ID MEMORY TRAVEL

ID Memory Travel is a Premium Partner

ID MEMORY TRAVEL

Το Online Check-in είναι ένα ενσωματωμένο εργαλείο ιστότοπου που βασίζεται στο Cloud, το οποίο εγκαθιστούμε στους ιστότοπους του ξενοδοχείου για τους επισκέπτες που μπορεί να προτιμούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία check-in μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας πριν από την άφιξή τους και να πάρουν τα δωμάτιά τους γρήγορα κατά την άφιξη από μια μακρά και κουραστικό ταξίδι Οι κρατήσεις θα μπορούσαν να γίνουν είτε μέσω των διαδικτυακών πρακτορείων ή του ιστότοπου του ξενοδοχείου. Τα ξενοδοχεία μπορούν να συλλέξουν τις πληροφορίες των επισκεπτών που απαιτούνται κατά την ώρα του check-in, όπως στοιχεία ταυτότητας, μεταφοράς και πτήσεων, αιτήματα σχετικά με τα αξιοθέατα, αιτήματα αναβάθμισης μέσω μιας έξυπνης πολύγλωσσης ενότητας που είναι ενσωματωμένη στον ιστότοπο και απαιτεί απλώς μια σύνδεση Wi-Fi Το λογισμικό αναγνωρίζει επίσης αυτόματα τη γλώσσα των χρηστών και αλλάζει αμέσως στην τη γλώσσα του.